IHS

Ndaloni pirjen e duhanit, mbroni shëndetin e të dashurve tuaj!

Cilat masa duhet ti merrni kur i vizitoni kafiteritë gjatë COVID-19?

Këshilla për gazetarët kur raportojnë gjatë COVID-19

Cilat masa duhet ti merrni kur kryeni shërbime bankare apo pagesa gjatë COVID-19?

Cilat masa duhet ti merrni kur shkoni në palestër gjatë COVID-19?

Nëse keni rezultuar pozitiv pas testimit me COVID-19 dhe nuk keni simptoma, veproni kështu:

Cilat masa duhet ti merrni kur shkoni në furrë apo kryeni pazare të tjera gjatë COVID-19?

Cilat masa duhet ti merrni kur i vizitoni dyqanet gjatë COVID-19?

Cilat masa duhet ti merrni kur udhëtoni me taksi gjatë COVID-19?

Cilat masa duhet ti merrni kur i vizitoni restoranet gjatë COVID-19?

EN